issues fitting a sigma BC1909R to my 2013 avanti cadent 2.0

Workshop tales, trials and disasters.
Maintenance tips, techniques and myths.
Technical discussion, description and outright lies

issues fitting a sigma BC1909R to my 2013 avanti cadent 2.0

Postby riles » Tue Dec 25, 2012 8:43 am

was given the computer as a christmas present, and have sucessfully managed to get all the parts on besides the "speed transmitter with O ring" which isnt fitting onto the frame and then allowing the spoke magnet to go around freely - ive put everything else together by following a video that i found, but cant seem to find a way to get the transmitter to fit and allow the wheel to spin.

any suggestions?
riles
 
Posts: 69
Joined: Tue Dec 11, 2012 10:34 pm
Location: Wandering Europe - Stationed in Nice

by BNA » Tue Dec 25, 2012 10:31 am

BNA
 

Re: issues fitting a sigma BC1909R to my 2013 avanti cadent

Postby macca33 » Tue Dec 25, 2012 10:31 am

I take it that you're trying to mount the speed sensor to the front fork? If so, it will be positioned as per Diagram #7 of the manual - with the sensor pointing forwards from the fork, not inwards towards the wheel?

If it is mounted correctly, clearance should not be an issue.

Link from Sigma site re fitting:- http://www.sigmasport.com/en/produkte/b ... /temp.html

Cheers and enjoy!
'dale CAAD10 - Ultegra6700 | CAAD10 Team - DA7800

Image
macca33
 
Posts: 662
Joined: Wed Sep 26, 2012 11:05 pm
Location: West Gippy


Return to The Shed

Who is online

Users browsing this forum: Exabot [Bot]



Support BNA
Click for online shops
Torpedo 7 Torpedo7 AU
Ground Effect Ground Effect NZ
Chain Reaction Cycles CRC UK
Wiggle Wiggle UK
Cycling Express Cycling Express
Ebay Ebay AU
ProBikeKit ProBikeKit UK
Evans Cycles Evans Cycles UK
JensonUSA Jenson USA
JensonUSA Competitive Cyclist