Is Transitions down or is it my computer??

smiddo
Posts: 57
Joined: Sun Feb 03, 2008 6:59 pm

Is Transitions down or is it my computer??

Postby smiddo » Sun Jul 31, 2011 11:46 am

I havent been able to access or view the Transitions forum for the last few days, keep getting a "403 Forbidden" error message, just wondering if everyone else is having the same problem.

Cheers

Shane

whitey
Posts: 412
Joined: Mon Apr 19, 2010 10:30 pm
Location: East Sydney

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby whitey » Sun Jul 31, 2011 12:28 pm

Its everyone, no Transitions on top of TDF withdrawals is killing me.

User avatar
bpmhigh
Posts: 192
Joined: Fri Jan 08, 2010 4:47 pm
Location: Deakin, ACT

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby bpmhigh » Wed Aug 03, 2011 1:59 pm

Same 403 message for me - I was worried that work had blocked it.

I'm keen to get back on - apparently Ironman Melbourne 2012 announcement is imminent: http://www.everymantri.com/everyman_tri ... -2012.html

whitey
Posts: 412
Joined: Mon Apr 19, 2010 10:30 pm
Location: East Sydney

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby whitey » Thu Aug 04, 2011 1:15 pm

Back up this morning, down again due to be migrated to a new host.

smiddo
Posts: 57
Joined: Sun Feb 03, 2008 6:59 pm

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby smiddo » Thu Aug 04, 2011 11:14 pm

Yeah got me a little trannie fix today for a short time but gone again...............On the plus side have been lurking on this forum a lot more and planning my next bike build.

User avatar
Alex Simmons/RST
Expert
Posts: 4024
Joined: Fri May 02, 2008 3:51 pm
Contact:

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby Alex Simmons/RST » Fri Aug 05, 2011 9:51 am

now you get a website telling you to clear the dns cache.
can't say i'm all that keen follow programming instructions from a random website

JJH
Posts: 8
Joined: Sun Apr 18, 2010 9:59 pm

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby JJH » Fri Aug 05, 2011 11:20 am

Alex Simmons/RST wrote:now you get a website telling you to clear the dns cache.
can't say i'm all that keen follow programming instructions from a random website


I'm not keen to do that either? anyone done it yet?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users