HELP!!! Having difficulty attaching photographs.

News from Bicycles Network Australia and the Australian Cycling Forums

HELP!!! Having difficulty attaching photographs.

Postby graeme1957 » Tue Jan 11, 2011 2:55 pm

To start, I'll admit I'm a computer clux. Can find my way around the basics but that's it. I've been trying to attach a photo or two to some threads I started but can't work out how. I tried the frequently asked questions but the issue didn't seem to be listed. Maybe I'm just the only one who can't work it out.

Cheers for the hel[p.

Graeme
graeme1957
 
Posts: 43
Joined: Sun Aug 08, 2010 4:30 pm

by BNA » Tue Jan 11, 2011 3:01 pm

BNA
 

Re: HELP!!! Having difficulty attaching photographs.

Postby Mulger bill » Tue Jan 11, 2011 3:01 pm

It's right there, just a little bit above this thread Graeme, thoughtfully titled "How to post images"
...whatever the road rules, self-preservation is the absolute priority for a cyclist when mixing it with motorised traffic.
London Boy 29/12/2011
User avatar
Mulger bill
Super Mod
Super Mod
 
Posts: 25577
Joined: Sun Sep 24, 2006 2:41 pm
Location: Sunbury Vic

Re: HELP!!! Having difficulty attaching photographs.

Postby Chanboy » Tue Jan 11, 2011 3:23 pm

fyi - the board doesn't support (or dis-allowed) actual attaching of photos to threads. You need to use the process that Mulger pointed out.
Chanboy
 
Posts: 690
Joined: Mon Jan 12, 2009 8:51 am
Location: Sydney


Return to Info / announcements

Who is online

Users browsing this forum: No registered users



Popular Bike Shops
Torpedo 7 Torpedo7 AU
Ground Effect Ground Effect NZ
Chain Reaction Cycles CRC UK
Wiggle Wiggle UK
Ebay Ebay AU



InTouch with BNA
“Bicycles BNA Twitter
“Bicycles BNA Facebook
“Google+ BNA Google+
“Bicycles BNA Newsletter