Is Transitions down or is it my computer??

From bike riding in your bathers to making the distance

Is Transitions down or is it my computer??

Postby smiddo » Sun Jul 31, 2011 11:46 am

I havent been able to access or view the Transitions forum for the last few days, keep getting a "403 Forbidden" error message, just wondering if everyone else is having the same problem.

Cheers

Shane
smiddo
 
Posts: 57
Joined: Sun Feb 03, 2008 5:59 pm

by BNA » Sun Jul 31, 2011 12:28 pm

BNA
 

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby whitey » Sun Jul 31, 2011 12:28 pm

Its everyone, no Transitions on top of TDF withdrawals is killing me.
whitey
 
Posts: 412
Joined: Mon Apr 19, 2010 10:30 pm
Location: East Sydney

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby bpmhigh » Wed Aug 03, 2011 1:59 pm

Same 403 message for me - I was worried that work had blocked it.

I'm keen to get back on - apparently Ironman Melbourne 2012 announcement is imminent: http://www.everymantri.com/everyman_tri ... -2012.html
User avatar
bpmhigh
 
Posts: 187
Joined: Fri Jan 08, 2010 3:47 pm
Location: Deakin, ACT

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby whitey » Thu Aug 04, 2011 1:15 pm

Back up this morning, down again due to be migrated to a new host.
whitey
 
Posts: 412
Joined: Mon Apr 19, 2010 10:30 pm
Location: East Sydney

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby smiddo » Thu Aug 04, 2011 11:14 pm

Yeah got me a little trannie fix today for a short time but gone again...............On the plus side have been lurking on this forum a lot more and planning my next bike build.
smiddo
 
Posts: 57
Joined: Sun Feb 03, 2008 5:59 pm

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby Alex Simmons/RST » Fri Aug 05, 2011 9:51 am

now you get a website telling you to clear the dns cache.
can't say i'm all that keen follow programming instructions from a random website
User avatar
Alex Simmons/RST
Expert
 
Posts: 3256
Joined: Fri May 02, 2008 3:51 pm

Re: Is Transitions down or is it my computer??

Postby JJH » Fri Aug 05, 2011 11:20 am

Alex Simmons/RST wrote:now you get a website telling you to clear the dns cache.
can't say i'm all that keen follow programming instructions from a random website


I'm not keen to do that either? anyone done it yet?
JJH
 
Posts: 7
Joined: Sun Apr 18, 2010 9:59 pm


Return to Triathlon

Who is online

Users browsing this forum: No registered users



Support BNA
Click for online shops
Torpedo 7 Torpedo7 AU
Ground Effect Ground Effect NZ
Chain Reaction Cycles CRC UK
Wiggle Wiggle UK
Cycling Express Cycling Express
Ebay Ebay AU
ProBikeKit ProBikeKit UK
Evans Cycles Evans Cycles UK
JensonUSA Jenson USA
JensonUSA Competitive Cyclist